Snabb COVID-19-test med
15 minuters svarstid
Lätt att använda> 98% pålitlig

De första snabbtesterna för hemmabruk
COVID-19 är nu CE-certifierade och
godkända för distribution och försäljning
i hela Europa.

Testar COVID-19 med HealthOx NewGene

Beställ ett snabbtest

Beställ ett HealthOx NewGene snabbtest för COVID-19 och packa upp paketet för att komma igång.

SPoTT OCH ÖVERFÖRING

Rengör halsen och ta en djup salivspott i papperskoppen. Använd salivsugaren för att överföra 0,6 ml av salivprovet till extraktionsröret.

SQUEEZE OCH MIX

Pressa extraktionsröret 5 gånger i droppflaskan för att blanda reagenset med salivprovet. Sätt på locket och skaka flaskan lätt. Droppa 3 droppar av blandningen i den mindre kapseln på testkortet märkt S.

VÄNTA PÅ RESULTATET

Vänta i 15 minuter tills resultatet enkelt kan läsas.

Hur man använder vår HealthOx COVID-19 Snabbtest

När och varför ska du testas för Covid-19

WHO och europeiska regeringar - förlitar sig på test av låga barriärer

World Health Organization har per februar 2021 köpt 500 miljoner COVID-19 Antigen-test och har följts av regeringar över hela Europa som Storbritannien, Schweiz, Norge, Sverige, och sedan mars har Tyskland tillåtit bred icke-begränsad konsumentförsäljning genom livsmedelskedjan.

Denna metod omfattas fullt ut av många länder. I Storbritannien och Tyskland är tillgången till låga barriärer och lättanvänd självtestning nu en hörnsten i regeringens strategi för att effektivt bekämpa och stoppa pandemin.

Våra Senaste Inlägg

No posts found!

Tillgång till ENKLA SNABBTEST och pålitliga självtester kan vara vändpunkten

Ett enkelt sätt att effektivt skydda vår omgivning, familj, kollegor, samhällen och vänner. Att kunna testa dig själv, dina anställda, kunder, lagkamrater eller andra och få ett snabbt svar kommer att möjliggöra relevanta åtgärder och slutligen

SÄKERHET OCH MINSKAD RISK FÖR ALLA.

Gå med oss i vår kamp mot Covid-19

HealthOx skapar ett globalt nätverk för att bidra till kampen mot Covid-19. Vi välkomnar alla berättigade, ansvariga och välmenande individer och partners att gå med oss för att öka tillgängligheten till testerna med låg barriär.

HealthOx erbjuder både ambassadörskap och grossist/dropshipping genom vårt enkla onboarding -program. Utan att behöva tänka på lagerhantering eller investeringar, support efter försäljning, ansvar för återbetalningar och/eller returer kan dina agenter fokusera på att göra Covid-test tillgängliga.

Medan HealthOx-ambassadörerna hjälper till att sprida tillgängligheten för HealthOx Biotech Ltd Covid-19-tester.

Corona-hemtester för antigen, antibody och immunitet efter vaccination